Vinterdeal - Prova BookBeat gratis i en månad.

Njut av en bra ljudbok, eller över 500 000, nu från endast 99 kr/mån. Lägg enkelt till familjemedlemmar. Avsluta när du vill. Prova BookBeat Premium gratis.

  

Användarna ger oss högsta betyg

Användarna i App Store och Google Play har gett BookBeat högst snittbetyg av Sveriges populäraste ljudbokstjänster.

  

Över 500 000 böcker

Välj och vraka bland alla våra ljudböcker och e-böcker. Hos oss hittar du såklart böcker både på svenska och engelska.

  

Ingen bindningstid

Känner du att BookBeat inte passar dig? Inga problem, du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Bästa böckerna just nu!

Vi har böcker för alla åldrar och smaker - välj bland romaner, deckare, barnböcker, biografier, feelgood eller från dina personliga boktips som du hittar i appen.

Så funkar BookBeat!

Här kan du lära dig mer om BookBeat - hur appen ser ut och fungerar och hur du ska göra för att komma igång!

Skapa ett konto

  
  

Börja med att skapa ett konto här på vår webbplats. Under din kostnadsfria provperiod har du alltid tillgång till BookBeat Premium.

Rätt BookBeat-paket för alla!

Välj mellan ett Basic, Standard eller Premium-paket. Under din provperiod har du alltid tillgång till BookBeat Premium med obegränsad lyssning och läsning.

BASIC
För dig som lyssnar och läser lite mindre
99 kr/mån
20 tim/mån
STANDARD
Passar för de flesta
149 kr/mån
100 tim/mån
PREMIUM
För dig som inte kan sluta lyssna och läsa
199 kr/mån
Obegränsad lyssning och läsning

Våra användare gillar oss!

  

4.6

            

App store betyg

Vanliga frågor och svar!

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Hittar du ändå inte vad du söker hittar du fler frågor och svar i vår kundsupport.

Hur fungerar provperioden?  
Alla nya kunder får prova BookBeat Premium fritt i 1 månad. Det är superenkelt att testa vår tjänst, det enda du behöver göra är att skapa ett konto här på vår webbplats och sedan ladda ner appen i din mobil eller surfplatta. Under provperioden kan du lyssna och läsa så mycket du vill och det finns gott om tid att utforska appen. Avslutar du din prenumeration under provperioden kostar det ingenting. Har du inte sagt upp din prenumeration senast sista dagen på din provperiod kommer vi automatiskt ta betalt för nästkommande månad. Du förbinder dig inte till något och kan när som helst säga upp din prenumeration. Om du säger upp prenumerationen under provperioden så förlorar du åtkomst till tjänsten. Så var säker på att du verkligen inte vill fortsätta använda BookBeat innan du säger upp din prenumeration.
Vad kostar BookBeat?  
Efter din kostnadsfria provperiod med obegränsad lyssning och läsning övergår din prenumeration till den du valde när du skapade kontot. Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med vårt Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning. Du kan när som helst byta till något av våra andra paket. Oavsett vilket paket du väljer så kan du lägga till profiler för 49 kr/månad per användare.
Hur fungerar familjekonto?  
Med familjekonto kan upp till fem personer skrivna på samma adress dela på samma BookBeat-konto. För varje profil du lägger till betalar du endast 49 kr extra per månad. För att komma igång med familjekonto loggar du in på ditt konto där du smidigt kan lägga till eller ta bort profiler. Så fort profilen är tillagd kan ni lyssna samtidigt och hela familjen kan spara sina egna böcker och se sin egen historik. Varje profil kan lyssna samma antal timmar som ingår i paketet.
Hur många kan lyssna samtidigt?  
BookBeat är en personlig tjänst så det går bara att lyssna en person i taget. Däremot kan man enkelt lägga till upp till fyra extra profiler på samma konto om man är flera i familjen som vill lyssna samtidigt. Profiler kostar 49 kr/mån per användare.
Kan jag lyssna offline?  
Det går hur bra som helst att lyssna och läsa offline! Det enda du behöver göra är att ladda ner den bok du önskar när du har tillgång till internet. Det är främst utrymmet på din mobil eller surfplatta som sätter begränsningen för hur många nedladdade böcker du kan ha samtidigt.
Hur mycket kan varje profil lyssna?  
Varje profil kan lyssna samma antal timmar som ingår i paketet. Om du t ex har BookBeat Standard så har varje profil 100 timmars lyssning.

Fyll ditt liv med berättelser från 99 kr/mån

Över 500 000 ljudböcker. Ingen bindningstid. Avsluta när du vill.