"Förlåt mig" är ingen mirakelkur- Mia Ahl

Betyg 3.9
5h 28min
184 Sidor
Radhuslängan
bookCoverFor

Beskrivning

Camilla är ensamstående mamma till tonåriga Agnes. Pappan – Camillas ungdomsförälskelse William – försvann tidigt ur bilden och flyttade till USA innan Agnes ens var född. I stort sett har mor och dotter det bra tillsammans, men Camilla kan inte låta bli att då och då fundera över vad som hade hänt om livet tagit en annan vändning.

Camilla längtar efter kärlek och när hennes hund blir sjuk får Camilla kontakt med barndomsvännen Hampus som nu är veterinär. Känslorna börjar spira, men det är något som inte riktigt stämmer. När sedan grannen Malin och hennes amerikanske man Niklas anordnar ett gardenparty i radhuslängan på självaste midsommarafton och William plötsligt dyker upp ställs allt på ända.

"Förlåt mig" är ingen mirakelkur är andra delen i serien om grannarna Camilla, Mirre och Malin, en varm historia fylld av Mia Ahls ljuvligt dråpliga humor och stökiga relationer.

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
5h 28min
Sidor e-bok:
184
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-09-08
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003544
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003551

Vad andra tycker

Recensioner av "Förlåt mig" är ingen mirakelkur - Ljudbok, E-bok

Bra bok

Carianne

Även denna del i serien är bra men inte lika bra som den första. Kan bero på att de har bytt uppläsare. Men ser ändå fram mot nästa del.

Helena

👍

Emma Linnéa

😊

Ewa

Jättebra bokserie, finns det en del 3? 😊🙏🏻

Anna

Mycket mycket bra bokserie 📕🤗

Ulrica

Sträcklyssnade för den va såå bra

Maria