En oemotståndlig affär- Birgitta Bergin

Betyg 4.1
11h 15min
344 Sidor
Anna Holm
bookCoverFor

Beskrivning

Lägenheten på Riddargatan i Stockholm har blivit vårt hem, vår lilla fristad. Det är där vi har hittat vårt nya liv – livet utan Calle och utan Jesper. Livet som det ser ut idag: bara min lille Lucas och jag.Anna Holm har gått vidare efter att hennes stora kärlek Calle omkom i en olycka. Hon är numera styrelseordförande för Vansbo fastigheter och försöker få livspusslet att gå ihop. En ny kärleksrelation står långt ner på listan, efter styrelsemöten och matsäckar till treårige Lucas dagisutflykter.

På en mässa i Cannes träffar Anna den karismatiske bankmannen Fabian och sveps in i en passionerad relation. Men det är inte bara passionen som lockar henne — Fabian kommer också med ett helt oemotståndligt affärserbjudande, en stor fastighetsaffär i Berlin. Det innebär mer tid för Anna i Berlin, och mer tid tillsammans med Fabian. Samtidigt har hon konstant dåligt samvete när det gäller Lucas. Hon är alltid sist att hämta på dagis och blir mer och mer irriterad på dagisfröken Filip, som Lucas avgudar. Filip med sina slitna jeans och t-shirt och sina oceanblå ögon som verkar se rakt igenom henne.

Man ska skilja på affärer och nöjen … eller behöver man verkligen det? Affären med Fabian kräver allt mer av Anna, både i jobbet och privat. Snart känner hon att hon håller på att tappa fotfästet. Och som om det inte vore nog vägrar Filip lämna henne ifred. Nu vill han till och med träffa henne och Lucas och fika! Vad är det han är ute efter egentligen?En oemotståndlig affär är den fristående fortsättningen på [JR1] succéromanen Ett oemotståndligt förslag. Liksom i den första boken om Anna Holm får vi här en vindlande historia som inte släpper taget. Birgitta Bergin är den typen av författare, hon skriver rappt och rakt på sak och hennes böcker berör och väcker känslor hos läsarna.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
11h 15min
Sidor e-bok:
344
Språk:
Svenska
Utgiven:
2015-07-31
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789176291276
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789176291238

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av En oemotståndlig affär - Ljudbok, E-bok

Blev besviken då första boken var så mycket bättre.

Maja

Bra med oväntat slut

Gill

😍

Maria

Så bra och spännande. Nu måste jag lyssna på nästa.

Marie

Sämre än första boken

Fanny

Väldigt bra

AnnCharlotte

❤️❤️

Ulla

”Bladvändare”

Ebba

Fantastisk bok, så snyggt skriven om livet. Det är lätt att känna igen sig i denna välskrivna berättelse. Boken är rent ut sagt terapeutisk genom flera delar. En måste läsa bok. Även uppläsaren gör bokens magi fullkomlig!❤️

Greta Haffling