1795

- Niklas Natt och Dag

Betyg 3.8
14h
382 Sidor
Bellman Noir
bookCoverFor

Beskrivning

Den tredje och avslutande delen i Bellman noir-trilogin.

Likt ett skadskjutet djur stryker Tycho Ceton runt i staden mellan broarna, medan han filar på en plan för att återta den glans han förlorat. Han ska ställa till med ett spektakel mer häpnadsväckande, mer hänförande och mer avgrundsdjupt vidrigt än något som dittills skådats i detta vidunderliga och vedervärdiga Stockholm.

Den som satt sig i sinne att stoppa honom är Emil Winge. Men denne känner hur stödet för hans jakt börjar tryta. De paranoida myndigheterna har viktigare saker att ägna sig åt, och hans vapendragare Mickel Cardell är upptagen av en egen jakt efter Anna Stina Knapp, som försvunnit efter hennes båda barns död.

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

14h

Sidor e-bok:

382

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-09-20

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137501963

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137153735

Vad andra tycker

Recensioner av 1795 - Ljudbok, E-bok

Spännande skildring av 1700-talets Stockholm med omnejd. Hela trilogin är väldigt bra och språket är fantastiskt.

Kerstin

Fängslande historia i denna triologi med ett fantastiskt språk, varm beskrivning av gamla Stockholm samt kusligt bra uppläsning. Rekommenderas varmt.

Jonas Lundberg

Boken har det vackraste språket, om än var att skildra sjuttonhundratalets misär. Rymmer spännande horribla händelser, De fattiga människornas kamp för överlevnad . Lycka, ja här och där skymtas något som kan liknas vid det Uppläsningen är magiskt bra

Karin

Skulle gärna vilja att det gjordes en tv serie på denna trilogi.

Markku