2940 dagar i etiopiskt fängelse- Henrik Högström

Betyg 2.8
31min
19 Sidor
Allers Brott
bookCoverFor

Beskrivning

När Ingela träffar sin dotter för sista gången innan hon ska gå in i rättegångssalen i Stockholm tar hon ett ödesdigert beslut. Hon är åtalad för checkbedrägerier, och riskerar ett flera månader långt fängelsestraff. Hennes dotter gråter, och skriker åt Ingela att inte lämna henne igen.

Innan mötet med dottern hade Ingela inte ens haft en tanke på att fly undan rättvisan, men plötsligt får hon en chans att lämna Sverige tillsammans med sin dåvarande pojkvän, som var etiopisk medborgare, och sin dotter. I Etiopien skulle de kunna finna lyckan, och viktigast av allt, de skulle få vara tillsammans.

Men livet i Etiopien blir inte alls vad den lilla familjen tänkt sig. Snart grips Ingela igen, men denna gång av av etiopisk polis. Här berättar hon själv om de 2940 mardrömslika dagarna i etiopiskt fängelse och den långa vägen till friheten i Sverige.

Allers Brott, "Spännande läsning från Allers Brott. Serien bjuder på verkliga berättelser om grymma mord, mystiska försvinnanden och gripande livsöden. För alla krimälskare!"rn
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
31min
Sidor e-bok:
19
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-10-31
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726306705
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726306729

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)