30 dejter på 30 dagar

- Sarah Title

Betyg 3.4
10h 3min
271 Sidor
Librarians in Love
bookCoverFor

Beskrivning

Melissa, eller Bernie som hon kallas, har aldrig brytt sig om berömmelse. Som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek är det heller inte särskilt ofta möjligheten att bli kändis uppenbarar sig. Men när en video av ett frieri som äger rum i biblioteket blir en viral succé, är det inte de nyförlovade som uppmärksamheten riktas mot, utan mot Bernie som i en helknasig min himlar med ögonen åt hela spektaklet. Snart är ”Ogillande bibliotekarien” ett begrepp som snurrar runt i alla sociala medier.

Colin är journalist och om han inte får ett scoop snart är troligtvis hans karriär som dejtingrådgivare i en ung, hipp nättidning över. Trots hans egna högst bristfälliga meriter på dejtingscenen lyckas han till sin chefredaktör pitcha idén om att hitta dejter till de odejtbara - till exempel Bernie.

Bernie tror inte på lyckliga slut och klarar sig alltid utmärkt på egen hand. Men hon har också svårt att motstå en utmaning. Hon går alltså med på Colins förslag om att dejta 30 olika män på 30 dagar. Men det blir inte den hon tänkt som vinner hennes hjärta till slut.

30 dejter på 30 dagar är den första, helt fristående, delen i en serie om kärlek på bibliotek.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Katarina Falk
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 3min
Sidor e-bok:
271
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-29
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176518311
Förlag e-bok:
Lovereads
ISBN e-bok:
9789198409697

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Lovereads (E-bok)