Den sista mrs Parrish- Liv Constantine

Betyg 4.1
11h 43min
367 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Vissa kvinnor får allt. Andra får vad de förtjänar.

Amber Patterson har fått nog. Hon är trött på att vara en oattraktiv, tråkig kvinna som ingen lägger märke till. Hon tycker att hon förtjänar mer – ett liv med pengar och inflytande, ett sådant liv som den blonda, blåögda och vackra Daphne Parrish tar för givet.

I det lilla kustsamhället Bishops Harbor i Connecticut är societetsdrottningen och filantropen Daphne och hennes man, fastighetsmogulen Jackson, drömparet i allas ögon. Avundsjukan skulle äta upp Amber inifrån, om det inte var så att hon hade en plan. Genom att spela på Daphnes välvilja börjar Amber nästla sig in i familjen Parrishs liv – ett första steg i hennes noggrant uträknade plan för att krossa deras äktenskap. Snart är hon Daphnes förtrogna, reser med paret och deras döttrar på semester till Europa och tar sig allt närmare sitt mål, Jackson.

Men det finns en skugga i Ambers förflutna, och om någon får reda på vem hon egentligen är riskerar allt att glida henne ur händerna ...

***

Med sina halsbrytande vändningar håller Den sista mrs Parrish läsaren på halster ända till sista sidan. En fullständigt beroendeframkallande thriller av en debuterande författarduo.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 43min
Sidor e-bok:
367
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-27
Förlag ljudbok:
HarperCollins Nordic
ISBN ljudbok:
9789176334492
Förlag e-bok:
HarperCollins Nordic
ISBN e-bok:
9789150723342