Adelsmännen

Betyg 3.9
5h 32min
180 Sidor
De överlevande
bookCoverFor

Beskrivning av boken

I efterkrigets atomvinter fortsätter Familjen kämpa för sin överlevnad och för att kolonin de byggt upp i Minnesotas vildmarker, Hemmet, ska frodas för framtida generationer. Krigshären Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara den med allt som krävs. Under tiden har ett skräckvälde vuxit fram i Atlantas ruiner. De despotiska Adelsmännen styr staden med en järnhand. De oönskade bland de hjälplösa invånarna avrättas, och resten riskerar att vid minsta felsteg råka ut för stadens egen rättsskipning: att slåss för sitt liv mot Utrotarna i en diabolisk labyrint. Det blir upp till Blade och Triad Alfa att leda staden i sitt uppror.

Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig själva Familjen. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår. De basala resurserna är få i de karga landskapen, fördärvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhärd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhälle med allt som krävs.

David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer: science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under pseudonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade (en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Knut Rosén

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

5h 32min

Sidor e-bok:

180

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-07-08

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788726234947

Förlag e-bok:

Saga Egmont

ISBN e-bok:

9788711821459