Äg mig, bind mig

Äg mig, bind mig

Beskrivning av boken

Äg mig, bind mig är en erotisk roman om en kvinnas upptäcktsfärd in i dominansens och lydnadens outforskade värld. En resa från det trygga och välkända in i något nytt och till en början skrämmande, men samtidigt suggestivt och eggande. F. lär sig upptäcka njutningen i kroppslig bestraffning och tjusningen i konsten att lyda sin mästare. Hon finner också överraskande en berusande frihetskänsla i underkastelsens strikta spel. Men allteftersom tiden går, förändras rollerna. Det som till en början var tydligt och självklart förändras successivt. Till slut är det långtifrån givet vem som är mästare och vem som är slav.

Äg mig, bind mig är något så unikt som en nyskriven svensk roman där dominans- och underkastelsekulturen träder fram ur skuggornas dunkla sfär och tar plats i gemene mans vardagsrum.

Njut av frispråkiga sexuella skildringar och avancerade erotiska experiment. När du lagt boken ifrån dig kommer ditt sexliv aldrig mer bli vad det har varit.

Ur boken: Den tunga dörren glider igen bakom henne med en dov duns. Asfaltens väta glittrar i natten. De svala regndropparna träffar hennes ansikte. Fastnar i ögonfransarna. Glider längs med kindbenen. Nerför hakspetsen. Hittar ner i urringningen. När den första droppen träffar brösten svider det till. Det bränner. Han hade gått hårt åt hennes bröst den här gången. Straffat dem, plågat dem. Vårtorna ömmar. Hon skäms. Hon ryser av minnet men känner skam. Vällusten är förbjuden. Får det verkligen gå till på det här sättet?

DOMINIQUE PAYNE skriver flyhänt och initierat om en sexualitet som sker i det fördolda, en värld som tidigare inte beskrivits av en svensk författare.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Äg mig, bind mig