Äkta känslor / Vid din sida

Äkta känslor / Vid din sida

Beskrivning av boken

Äkta känslor
Vilken skitstövel! Zoe tror inte sina ögon när brudgummens bror, Aaron Bryant, vägrar släppa taget om mobilen under sin egen brors vigsel. Hon ser ingen annan råd än att norpa åt sig telefonen och placerar den sedan på ett säkert ställe. Under klänningen!

Det ena leder till det andra och snart befinner sig även Aarons varma händer under tygerna. De tillbringar en fantastisk natt tillsammans men är rörande överens om att det bara handlar om ett engångsligg. Fast ödet vill annorlunda. Några veckor senare visar sig nämligen två streck på Zoes graviditetstest …

Vid din sida
Den framgångsrike Cash Burgess är ofta ute i vimlet och har alltid en ny fotomodell vid sin sida. Men nu har en tjej han dumpat bestämt sig för att svärta ner hans rykte ordentligt och hela hans karriär står på spel. Han måste därför hitta en kvinna som är raka motsatsen till de ytliga tjejer han brukar dejta, och som kan låtsas vara hans flickvän. Allt för att blidka medierna! Cashs trädgårdsmästare Lucy ser ut att vara perfekt – hon är naturligt vacker, har fötterna på jorden och kan ge svar på tal. Den lilla detaljen att hon verkar avsky honom ska inte få sätta stopp för planen.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Äkta känslor / Vid din sida