Aktiedrottning

- Isabella Löwengrip, Pingis Hadenius, Linda Newnham

Betyg 4
3h 25min
113 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Lustfylld liten bok om hur du får pengarna att växa!

Aktier – bara något för ”ekonominissar”? Investera – gärna, men hur och i vad? Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har, genom boken Economista och podcasten med samma namn, länge kämpat för att kvinnor ska få ett bättre ekonomiskt självförtroende. Nu vill de ta ytterligare ett steg och sprida kunskapen om hur man investerar i aktier och andra tillgångar som får dina sparpengar att växa.

Målet är att lägga grunden för ett sundare samhälle där kvinnor kan och vågar skaffa sig en bättre ekonomi och, genom det, sikta lite högre i livet.

I nya boken #Aktiedrottning går de igenom grunderna för aktier och sparande, värdering, pension och andra investeringar. Lustfylld inspiration i kombination med handfasta råd, från grundläggande information om hur man kommer igång med en aktieportfölj, till när det är köpläge. Pedagogiskt och lättillgängligt tar de sig an ett till synes komplicerat ämne med utgångspunkten: Du kan själv! Dessutom bjuder författarna på sina egna erfarenheter och misstag på vägen.

Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
3h 25min
Sidor e-bok:
113
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-11-16
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176517543
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137151892

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Bokförlaget Forum (E-bok)