Äldre dam med onda avsikter- Helene Tursten

Betyg 3.8
3h 20min
93 Sidor
Mordiska Maud
bookCoverFor

Beskrivning

Underskatta aldrig en äldre dam!

Ingen skulle någonsin tro försynta gamla Maud om någonting ont. Men Maud är allt annat än den väna och förvirrade lilla dam hon ger intryck av att vara. Hon är åttioåtta år, vid god vigör, har en kristallklar hjärna och hon skyr inga medel när hennes lugna och behagliga tillvaro hotas …

Maud har ingen familj, inga vänner. Hon bor själv i en paradvåning i innerstan. Det är ett ensamt liv, men det är precis så hon vill ha det. När någonting stör henne ser hon till att bli av med problemet. Permanent. Hög ålder, läsglasögon och grått hår i svinrygg är en oslagbar förklädnad, som Maud bättrar på genom att spela halvdöv, dement och rörelsehindrad, när hon hänsynslöst eliminerar alla som besvärar henne.

I fem spännande och mycket underhållande berättelser får du här stifta bekantskap med en äldre dam med onda avsikter.

Helene Tursten är född och uppvuxen i Göteborg. Innan Helene blev författare arbetade hon som sjuksköterska och tandläkare. Hon debuterade 1998 med Den krossade tanghästen. Helene Turstens tio böcker om kriminalinspektör Irene Huss har både blivit film och tv-serie. I den populära serien om kriminalinspektör Embla Nyström har det hittills utkommit tre böcker. Helenes böcker är utgivna i tjugofem länder och har sålts i över fem miljoner exemplar.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
3h 20min
Sidor e-bok:
93
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-01-15
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789188901682
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789188901644

Vad andra tycker

Recensioner av Äldre dam med onda avsikter - E-bok, Ljudbok

Underhållande läsning med många klurigheter!

Karin

Super bra. Tack Lotte

liselotte