Aldrig vid din sida

- Märta Holmerin

Betyg 3.1
11h 23min
288 Sidor
Julia & Alexander
bookCoverFor

Beskrivning

Det förflutna hinner ikapp...

En äldre dam hittas mördad på en kyrkogård på Gotland under Stockholmsveckan då poliserna har fullt upp med festande ungdomar och semestrande turister. Den döda kvinnan ingår i en turistgrupp av pensionärer som är på rundtur på ön. Med i gruppen finns även Julia och hennes moster, den kedjerökande kriminologiprofessorn Margareta Drake.

Den karriärsinriktade Kriminalkommissarien Alexander Malmsten har kommit till Gotland från Stockholm för att bistå lokalpolisen under sommaren. Han tar sig an fallet med den mördade kvinnan och blir måttligt förtjust när han inser att ett av vittnena är professor Drake. Ännu mer motstånd finner Alex hos Julia, som både irriterar och intresserar honom.

En mörk historia som har sin början för trettio år sedan börjar nystas upp, samtidigt som nutiden ger Alex, Julia och Margareta mer problem än de väntat sig.

Om missförstånd, svek och dold historia.

"Aldrig vid din sida" är den första fristående boken i deckarserien om Julia och Alexander. Den andra delen heter "Alltid i din skugga" och tredje "Bortom dig".
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
11h 23min
Sidor e-bok:
288
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-11-03
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789175238333
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789188321060

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)