Alfahannen

- Katarina Wennstam

Betyg 4.1
10h 19min
302 Sidor
Justitia-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Jack Rappe tar kvinnor som en karl ska. Att de inte alltid är med på noterna hör ju bara till spelet, eller hur? Filmen älskar sina bad boys, och Jack Rappe är den verklige alfahannen bland de manliga skådespelarna. Därför blir det också en sensation av stora mått när Rappe hittas vid sin bastu med ett livshotande sår i magen. Jack Rappes våldsamhet verkar till slut ha hunnit ikapp honom själv.

I sista delen av Katarina Wennstams trilogi om mäns våld mot kvinnor får läsaren återknyta kontakten med huvudpersonerna från succéromanerna Smuts och Dödergök: åklagaren Madeleine Edwards och advokaten Jonas Wahl, som lämnade Sverige efter att ha avlöjats som sexköpare. Nu befinner han sig än en gång i händelsernas centrum. Men den här gången är det hans dotter som spelar huvudrollen. Katarina Wennstam skriver spänning med hjärna, både underhållande och djupt angeläget.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

10h 19min

Sidor e-bok:

302

Språk:

Svenska

Utgiven:

2010-01-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173483469

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789143506419

Vad andra tycker

Recensioner av Alfahannen - Ljudbok, E-bok

👍

Eva

Lyssnade med stort nöje 😀fantastisk bok 🙏

Wanda

🤗

Christina

Lyssnat på 3 delar och förvånas över hur mycket sexakter som beskrivs grumligt o varje del. Grundhandlingen är bra men blir långtradigt med all beskrivning av omgivning, tankar, drömmar mm.

Ina