Alla får ligga

- Henrik Fexeus

Betyg 3.8
5h 29min
193 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När du vill få nån att falla pladask

168 tips om hur du kan bli bättre på flirt, ragg och uppvaktning.

I Alla får ligga får både män och kvinnor verktygen för framgång i det kittlande sociala spel som vi kallar flirt och raggning. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus listat 168 konkreta och praktiska tips.

Med mycket humor och glimt i ögat beskriver Henrik flirtens väg till dejt i tre steg: attraktion, relation och förförelse. Boken är helt befriad från slitna raggningsfraser och uppvaktningsknep. Den stora hemligheten är istället inställning och attityd. Och när du väl lärt dig det har du förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.

Boken hjälper dig inte nödvändigtvis att bli kär eller att hitta Den rätta, men den ger garanterat ett större urval att välja bland. Och du kommer att ha roligare medan du letar. För är kul att flirta. Det är samma sak som att vara intressant, lekfull, charmig, äventyrlig, rykande sexig och populär. En bra flirt får dessutom andra att må bra.

Se boken som en god vän som diskret viskar förslag i örat när du blir rådvill. Som Henrik Fexeus själv skriver: "Ta med dig 35 tips varje gång du går utanför dörren och du kommer att få ett mer spännande liv än det någonsin varit tidigare"

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

5h 29min

Sidor e-bok:

193

Språk:

Svenska

Utgiven:

2009-10-29

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789186223373

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789143503135

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Alla får ligga - E-bok, Ljudbok

Blir lite tjatig.

Christian

Bra och lättsam bok om mänskligt beteende och mänsklig attraktion.

Kristin