Allt är en konspiration - Del 1 - En resa genom underlandet

- Kent Werne

Betyg 3.9
5h 19min
bookCoverFor

Summering av boken

Låg USA:s regering bakom 9/11? Mördades John F. Kennedy av CIA? Dirigeras flyktingströmmarna av George Soros? Är klimathotet en bluff? Styrs världen egentligen av Bilderberggruppen, Illuminati, muslimer eller judiska finansmän? Många tror det. Där vissa ser lobbyism, ideologi och marknadskrafter ser andra en konspiration, en hemlig sammansvärjning som fejkar terrordåd, skapar finanskriser, mördar olydiga politiker, kontrollerar medierna och manipulerar demokratin. De kallas konspirationsteoretiker. Själva ser de sig som sanningssökare. Och de sprider sin sanning genom böcker, filmer och i sociala medier, i en växande ekokammare.

Detta är ”Allt är en konspiration - Del 1” som handlar om konspirationstänkandets värld. Kent Werne möter ledande konspirationsteoretiker, frilägger en för många okänd idéhistoria och undersöker varför konspirationsteorier uppstår och i vissa lägen som just nu sprids som en löpeld bland folk som inte hade en aning om att världen styrs av rymdödlor.

Kent Werne är frilansjournalist och författare med en rad avslöjande artiklar och reportageböcker bakom sig. På Ordfront har han tidigare utkommit med böckerna ”Du sköna nya hem” (2010) och ”Amerikansk höst” (2012). Han är född 1978 och bor i Stockholm.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

5h 19min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-10-14

Förlag ljudbok:

Ordfront

ISBN ljudbok:

9789174417609

© Ordfront (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Allt är en konspiration - Del 1 - En resa genom underlandet - Ljudbok

Intressant.

Emma