Allt som var mitt- Cissi Wallin

Betyg 4.4
6h 21min
187 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Förlagets beskrivning av boken:
Cissi Wallins instagraminlägg hösten 2017, då hon namngav en känd medieprofil som våldtagit henne, satte igång det svenska #MeToo-upproret på allvar. Efter det har Cissi hyllats, hånats, hatats och hotats. Hon dömdes hösten 2019, i en hårt mediabevakad rättegång, för grovt förtal mot den man hon 2017 namngett som sin förövare. Här hade Wallin kunnat välja att låta sig tystas. Men viljan att berätta blev starkare än någonsin. Hennes motståndare har försökt att stoppa boken, genom att hota det tidigare förlaget med rättsliga konsekvenser. Cissi valde då att ge ut sin bok på eget förlag istället.

”Allt som var mitt” är berättelsen om skammen, ångesten och rädslan efter ett övergrepp. En smärtsam historia om ett destruktivt uteliv, droger, fylla, osäkerhet, utnyttjande, svek och förnedrande sex. Men även en vacker beskrivning av stolthet, systerskap, rättvisepatos och mod.

Så här beskriver författaren Cissi Wallin boken med egna ord:

”Detta är historien som inte får berättas. Som blivit stoppad gång på gång. Hela den osannolika sanningen. Jag kanske hamnar i fängelse för att jag låter dig lyssna på den. Men alternativet kändes värre.”

Delar av vinsten av boken kommer Cissi Wallin att skänka till Roks Sveriges arbete för utsatta kvinnor och barn.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
6h 21min
Sidor e-bok:
187
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-08-25
Förlag ljudbok:
Cissi Wallin Produktion AB
ISBN ljudbok:
9789151960296
Förlag e-bok:
Cissi Wallin Produktion AB
ISBN e-bok:
9789151960289

© Cissi Wallin Produktion AB (Ljudbok)

© Cissi Wallin Produktion AB (E-bok)