Alltid i december- Emily Stone

Betyg 3.8
10h 7min
356 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Blandningen av kärlek, vänskap, förlust och en evig saknad lämnar ingen läsare oberörd." BTJ

En oförglömlig julsaga om kärlek och förlust.

Julen är speciell för Josie Morgan, men inte av de vanliga skälen. För många år sedan förlorade hon båda sina föräldrar just under julhelgen. Sedan dess har hon varje december skrivit ett brev till dem med samma fyra ord: Jag saknar er, alltid. Men den här julen kommer inte att bli som vanligt. På väg för att posta brevet krockar Josie med arkitekten Max Carter en man som kommer att förändra hennes liv för alltid.

Mötet med Max blir dock inte början på ett lyckligt slut som i sagornas värld. Tvärtom försvinner han plötsligt, precis när deras förälskelse är på väg att bli allvar. Under det följande året möts de på en rad oväntade platser: London, Edinburgh, Manhattan och på den engelska landsbygden. När julen åter närmar sig dras allt till sin spets. Finns det någon framtid för deras kärlek?

Alltid i december är brittiska författaren Emily Stones debutroman. Det är en vacker och fängslande berättelse om kärlek, förlust och livets oförutsägbarhet.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emö Malmberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 7min
Sidor e-bok:
356
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-11-08
Förlag ljudbok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN ljudbok:
9789177995210
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789177995142

Vad andra tycker

Recensioner av Alltid i december - Ljudbok, E-bok

Fantastik uppläsning men en person som kan sin genre och engagerar mig som lyssnar!

Astrid

Ladda med näsdukar

Carina

Ger upp efter 35 minuter. Ingen bra uppläsare stakar sig och släpar på orden. Försöker göra rösten mörkare då det är en man som talar. Nej inte bra alls. Huvudpersonen för "klämkäck". Den kanske blir bättre efter ett tag men jag kommer aldrig få veta. 😅

Helena