Allting trasigt ska bli helt- Johanna Mo

Betyg 3.8
10h 2min
284 Sidor
Helena Mobacke
bookCoverFor

Beskrivning

Allting trasigt ska bli helt är tredje delen i Johanna Mos kritikerrosade serie om Helena Mobacke. En kriminalroman om att fly, sitt land och sitt förflutna, och om att hitta fram till en tillvaro som känns hel.

Två personer närmar sig Skärholmens torg från olika håll: femtonåriga Zemar Ahmadi och sextiotvååriga Gunnar Andersson. Det är sommar och helg, allt verkar stilla. Men lugnet är bedrägligt. Plötsligt smäller det. Lågor slår upp från en gammal rostig Volvo och gatstenar haglar genom luften. I tumultet som uppstår knivhuggs Gunnar till döds. Någon håller fast Zemar: Det var han som gjorde det.

Utredningssituationen är minst sagt knepig för den kontroversiella kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes grupp vid Söderortspolisen. På något sätt måste de ta reda på hur och varför Gunnar Andersson dog och om det har med upploppet i Skärholmen att göra. Under utredningens gång tvingas polisen Herman Tingwall konfrontera det som hände när han själv var femton. Det som fick honom att fly hembyn. Inget är som det ser ut att vara.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
10h 2min
Sidor e-bok:
284
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-12-20
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176514801
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137145174

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Bokförlaget Forum (E-bok)