Allvarligt Talat

Allvarligt Talat

Livet hur fan gör man?

Beskrivning av boken

Allvarligt talat - livet, hur fan gör man?

Bob Hansson har under lång tid svarat på frågor i Sveriges Radios Allvarligt talat i P1 och hans program är omåttligt populära och har haft hundratusentals lyssningar.

I en ny version av Allvarligt Talat med Bob Hansson, med specialskriven musik, svarar Bob på sitt helt unika sätt på alltifrån:

Ska man fälla ned toa-ringen eller inte och hur det kan vara början på en revolution?
Måste man älska sina föräldrar?
Kan man bli utbränd av att hjälpa andra?
Hur blir man den bästa versionen av sig själv?
Kan man träna empati?
Har jag blivit en get?
Varför älskar man den man inte kan få?

Det finns också uppdaterade övningar på slutet som du kan göra precis var som helst, hemma, i skogen eller vid kaffemaskinen. Allt för att få mer wow i ditt eget liv. Men även i andras runt omkring dig samtidigt!

Vissa frågor har korta svar, andra längre så enkelt att hitta tid att lyssna.

För det är en revolution som potentiellt kan starta. En revolution som börjar med dig och dina nya tankar och att ta ett andetag i sänder.
Vem vet, kanske också genom något så enkelt som att låta toaringen vara nedfälld och på så sätt förbereda nästa toalettbesökare på sitt livs vackraste toabesök. Bara en sådan sak.

Den här boken löser inte allt men kan så ett frö i dig som gör att ingenting blir sig likt efter att du har lyssnat. Välkommen!

Under hösten 2021 åker Bob dessutom runt i Sverige med en föreställning som bygger på denna ljudbok. Se www.bobhansson.nu för mer information samt övriga sociala medier. Där får du gärna också höra av dig med nya frågor som Bob kommer att svara på framöver.

Fotograf: Henrik Folkesson, Formgivare: Jöran Ramhällen
Kompositör: Kalle Bäccman

Published by Viva el Mundo 2021 (c)

Författare.Bob Hansson
Uppläsare.Bob Hansson

Vad andra tycker

Recensioner av Allvarligt Talat