Älskar, älskar inte 4 - Jag och Christian

- Line Kyed Knudsen

Betyg 4.1
2h 15min
68 Sidor
Älskar, älskar inte
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag blir sittande tills det ringer ut. Då reser jag mig upp och väntar på att Christian ska komma ut. Han är den sista som lämnar musiksalen. Jag börjar gå just som han kommer ut i korridoren, så att det ser ut som om vi stöter ihop av en tillfällighet. Jag överdriver kanske en aning, för jag råkar puffa till honom."

"Oj. Ursäkta!" säger jag och ler eftersom jag inte kan låta bli att göra det."

Efter att ha mobbats i sin gamla skola börjar Johanne ett nytt liv i en ny skola med nya klasskamrater, däribland Ida och Ella. Klassen får en ny lärarvikarie, Christian, som är sångare i ett känt band. Johanne älskar att sjunga och anmäler sig till den musikal som Christian ska sätta upp. Men när Johanne blir vilt förälskad i honom uppstår problem.

Älskar, älskar inte är en serie om de fyra unga flickorna Sofie, Ida, Ella och Johanne och deras första möte med kärleken. Christian och jag berättar Johannes historia.

Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterade med romanen Flickorna från Nordslätten 2003. 2007 tilldelades hon Gyldendals Pippi-stipendium. Hon skriver barn- och ungdomsböcker och undervisar i kreativt skrivande.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Sonja Melinder
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

4

Tid ljudbok:
2h 15min
Sidor e-bok:
68
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-02-23
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788711817308
Förlag e-bok:
Lindhardt og Ringhof
ISBN e-bok:
9788711726358

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Lindhardt og Ringhof (E-bok)