Ambassadören på Portland Place

- Denize Karabuda

Betyg 3.8
7h 54min
255 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

"En blixtrande rolig nobelpristagerska, en glassberoende ambassadör och brinnande passion på det, love it!!

Emma Hamberg

Som nyutnämnd svensk ambassadör i London har William Fogelström nått en höjdpunkt i karriären. Men just när han ska börja njuta frukterna av många års hårt arbete överraskar hans fru Louise honom med att vilja satsa på sitt eget toppjobb i Stockholm.

Constance Miller är framgångsrik författare som har levt ett intensivt liv tillsammans med maken Howard. Men nuförtiden genomsyras deras lilla townhouse i Notting Hill mest av bitterhet eftersom hennes man har svårt att acceptera den sjukdom som fjättrar honom vid hemmet.

När den karismatiska och filterlösa Constance utses till årets Nobelpristagare i litteratur måste den känslohämmade tjänstemannen William åka dit och gratulera henne personligen. Det blir startskottet för en oväntad och förblindande kärlekshistoria.

”Här möter vi karaktärer som är lätta att älska och svåra att värja sig emot och en handling som ruskar om och stannar kvar långt efter läsningen.”

Agneta Norrgård

”Ambassadören på Portland Place berättar trovärdigt och lättläst om kärlek och het passion som drabbar oväntat och oemotståndligt, utan hänsyn till ålder och miljö.”

BTJ, Gunilla Bergdahl

”Åh. Det är skruvat, skrattkittlande och slående ljuvt!”

Carolinesbokhylla

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

7h 54min

Sidor e-bok:

255

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-06-16

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064644

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180064637

Vad andra tycker

Recensioner av Ambassadören på Portland Place - E-bok, Ljudbok

Fin och intressant historia som tyvärr slarvas bort. För många lösa trådar och grunda karaktärer. Borde lästs upp av annan än författaren själv. Ojämnt röstläge och oskolad röst. Synd, kunde blivit en femma om författaren bara vågat utveckla lite mer!

Ulrika

Väldigt gullig!

L

En rappt skriven roman i en fantastiskt engagerande uppläsning.

Gun

👍👍

Christina