Anklagelsen- Michaela Winglycke

Betyg 3.9
10h 23min
342 Sidor
Advokatbyrån Edbladh
bookCoverFor

Beskrivning

Olivia är influencern med lyxvilla på Lidingö och en fin familj. En dag rasar hela hennes tillvaro på grund av ett telefonsamtal. Snart befinner hon sig i en situation som hon inte har en aning om hur hon ska hantera – med en dotter hon vill skydda och en man hon vill försvara. Vem kan hon egentligen lita på?

Dahlia Wester har återhämtat sig någorlunda efter sin första turbulenta tid på Advokatbyrån Edbladh. Men så sker något som gör att hon blir tvungen att vända sig till kollegan Philip för stöd, trots att deras relation är ansträngd just nu. Philip i sin tur tvivlar allt mer på sitt förhållande med Sophie, vilket inte underlättas av att hon är gravid.

När Olivia kontaktar Dahlia för juridisk hjälp korsas deras vägar och Dahlia slås av att Olivia är svår att tyda. Vad döljer sig egentligen bakom influencerns perfekt filtrerade tillvaro?

”Anklagelsen” är den fristående uppföljaren till ”Arrangemanget” och andra delen i Michaela Winglyckes serie ”Advokatbyrån Edbladh”. Böckerna utspelar sig i Stockholm och i fokus står en liten advokatbyrå som främst sysslar med brottmål och familjerätt.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
10h 23min
Sidor e-bok:
342
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-06-22
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180004480
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180004497

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)