Änkorna- Pascal Engman

Betyg 4.3
13h 14min
364 Sidor
Vanessa Frank
bookCoverFor

Beskrivning

I en förort utan hopp vandrar en ensam man och planerar sin sista tid i livet. Samtidigt, på en hemlig adress i innerstaden, dövar en ung lyxeskort sin smärta med alla medel som står till buds.

Två döda kroppar återfinns i ett råkallt Stockholm. Den ena är en manlig polis, den andra en kvinna av okänd identitet. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning – som visar sig bli mer personlig än hon någonsin kunnat ana. När spåren allteftersom pekar mot islamistiska fundamentalister startar ett infernaliskt vansinneslopp mot tiden.

Änkorna är den tredje, fristående delen i serien om polisinspektör Vanessa Frank. I denna fartfyllda thriller fördjupas historien om den egensinniga hjältinnan Vanessa, samtidigt som den berör en skrämmande aktuell hotbild mot vårt samhälle.

PASCAL ENGMAN (f. 1986) är författare och journalist. Han har på kort tid vuxit till en av de mest lästa svenska författarna i sin generation. Sedan debuten med Patrioterna (2017) har han hyllats av kritikerna för sin vassa iakttagelseförmåga och höga relevans i vår allt brutalare samtid. Hans böcker finns idag översatta till 17 språk. Änkorna är den tredje romanen i serien om Vanessa Frank. De tidigare böckerna heter Eldslandet och Råttkungen.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
13h 14min
Sidor e-bok:
364
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-10-23
Förlag ljudbok:
Bookmark Förlag
ISBN ljudbok:
9789189087675
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789189087668

© Bookmark Förlag (E-bok)