Anna-Lisas antik

Betyg 4
5h 40min
156 Sidor
Söderbergasviten
bookCoverFor

Beskrivning av boken

När Anna-Lisa Johansson lämnar sitt trista kontorsjobb i Stockholm och öppnar antikaffär i en nedlagd lanthandel i Roslagen gör hon verklighet av sin dröm. Den unga antikhandlaren njuter i fulla drag av livet på landet och får snabbt vänner i byn. En av dem är Johnny, bilmekanikern med de gröna ögonen, som hälsar på allt oftare. Men orosmolnen hopar sig. Antiktjuvar härjar i trakten, och på närbelägna Solstaholms slott får Anna-Lisa en fiende att se upp med.

Anna-Lisas Antik är en feelgood-roman om att förverkliga en dröm, om att finna lyckan i ett enkelt liv på landet, och om att välja rätt man. Huvudpersonen Anna-Lisa Johansson, i dryga trettioårsåldern, är antikhandlare med retroinriktning och hennes passion för porslin, möbler och kläder från 1950-70-tal genomsyrar boken.

Eli Åhman Owetz född 1962 är journalist. På fritiden driver hon bloggen Femtiotalsjakten, en av Sveriges populäraste retrobloggar. Hon är född och uppvuxen på en liten gård i Roslagen, där Anna-Lisas Antik utspelar sig.

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

2

Tid ljudbok:

5h 40min

Sidor e-bok:

156

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-02-11

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789175235394

Förlag e-bok:

Word Audio Publishing

ISBN e-bok:

9789180001175

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Anna-Lisas antik

😊👍

Britt-Marie Anita

Lika bra som de tidigare. Fortsätter att ta reda på vad som händer Söderberga

Karin

♥️

GunSan

En underbar bokserie

Inger