Apelsinen - erotiska noveller- Cupido

20 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Hon leder mig till sängen. Knuffar ner mig. Hon stryker över mitt bröst. Tvinnar fingrarna i håret och drar lekfullt, kysser. Hon sätter sig över mitt huvud. Mitt emellan två skinkor skymtar jag ett vått, härligt sköte."
Medan jag tittar på henne plockar hon fram en apelsin och skalar den. När hon är klar låter hon en apelsinklyfta långsamt glida in mellan de fylliga läpparna. Jag föreställer mig att hon sätter sig bredvid mig och att vi delar på apelsinen. Delar på en av klyftorna så att våra munnar möts ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Översättare:
Helena Fallkvist
Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
20
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-27
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726722055

© Cupido (E-bok)