Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris

- Petter Stordalen, Eivind Saether

Betyg 4.2
5h 33min
185 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ingen människa går igenom livet utan att möta kriser.

Att överleva dem och komma ut på andra sidan, är en gåva

För Petter Stordalen blev pandemin en ekonomisk kraschlandning. Men det var inte första gången han tvingades hantera motgångar. Hur klarar Petter det oväntade? Hur håller man modet uppe när livet tar en helomvändning och allt står på spel? Och vad kan en misslyckad amerikansk rymdfärd lära oss om att klara av en kris?

Apollometoden är en berättelse om att ändra kurs. Med pandemin som dramatisk bakgrund visar Petter Stordalen hur motgångar kan ge nya möjligheter – även när omgivningen verkar ha gett upp. Petters erfarenheter kan överföras till många områden i livet, på jobbet eller på det personliga planet. Här hittar du inspirerande råd för din egen utveckling och en närgången inblick i Stordalens tankesätt och affärshemligheter.

Boken är skriven tillsammans med Eivind Saether.

Uppläsare:

Översättare:

Eva Andreasson

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

5h 33min

Sidor e-bok:

185

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-04-19

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180063982

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180063975

Vad andra tycker

Recensioner av Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris - Ljudbok, E-bok

👍💪

Michael

Ok

Julia

👍🏻

Daniel

Jag tyckte om boken. Gillar att lyssna på personer med otrolig styra som kämpar i underläge. Och nu snackar vi att slåss mot en pandemi. Det var styrkan i boken. Svagheten var att huvudrolls innehavaren i boken och upp läsaren är från helt skilda personligheter. Det blev en krock för mig när en hypet aktiv estradör som älskar att synas blir gestaltad av en mycket låg mäld person. Förstår inte riktigt tanken med de här personlighet krockarna. En vän sa till mig att det är svårt att lyssna på en super aktiv människa. Men min sammanfattning är att det var en bra bok att lyssna på. Men Petters personlighet fans inte med i boken.

Birgitta