April april Sigge

Betyg 4.7
1h 21min
145 Sidor
Sigge
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En dag sätter Ingela upp en lapp om sommarens ridläger - Elina vill inget hellre än att vara med. Tänk vilken dröm att få sköta om Sigge helt själv i en hel vecka! Men Ingela verkar inte så säker på att Elina klarar av att hantera Sigge alldeles själv.

En bok om vänskap och kärlek till en häst. "April, april Sigge" är den fjärde boken i BUS-serien ("Brobyungarnas shettisar") om ponnytjejen Elina och hennes kompisar som håller till i det mysiga shettisstallet i Broby som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett.

BUS-böckerna är en hästserie skriven av Lin Hallberg och genomillustrerad av Margareta Nordqvist. I serien ingår även "Alla älskar Sigge", "Torsdagar med Sigge", "Kom igen Sigge", "Sam och Sigge" och "Sigges kompisbok".

"Alla älskar Sigge" prisbelönades av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som barn och biblioteksanställda.

"Detta är en hästbok när den är som bäst." BTJ

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Del:

4

Tid ljudbok:

1h 21min

Sidor e-bok:

145

Språk:

Svenska

Utgiven:

2009-01-23

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173481267

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163875717

Vad andra tycker

Recensioner av April april Sigge -
Ljudbok, E-bok

❤️

Lovisa

Jag har fått Margaretas autograf för hennes barnbarn går på min skola SUPER BRA BOK! Snart har jag läst ut alla böckerna och jag går på en ridskola i Malmö och där heter vår extra tränare Elina!✨♥️🎶🆒❤️‍🔥/OLGA,MIN LILLASYSTER ÄR GRETA JUST NU ÄR KLOCKAN 06:33 på morgonen

Greta

Looooooovvvvvvvveeeeeee siiiiiiiiigggggggeeeeeee

Anna

Bra

Angelica