Arabella- Sara Medberg

Betyg 3.6
12h 41min
337 Sidor
Sidensystrar
bookCoverFor

Beskrivning

Stockholm 1815. Den unga änkan Arabella återvänder till Stockholm när hennes make gått bort. Efter många år av ensamhet och isolering är hon redo att få kasta sig ut i Stockholms dekadenta societetsliv.

Men väl framme blir inget som hon tänkt sig. Det visar sig att arvet hon väntar inte existerar och istället för ett liv i lyx, riskerar hon att stå helt utblottad.

När det kommer fram att hennes make var inblandad i mystiska affärer, och att hans död kanske inte var av naturliga orsaker, står det plötsligt klart att även Arabellas liv kan vara i fara.

En tjusig brittisk hertig fattar tycke för Arabella och erbjuder sitt beskydd. Ett gott parti på alla sätt. Men Arabellas hjärta klappar redan för en annan. Lakejen Jonathan som alltid funnits vid hennes sida.

Med samtidssystern Jane Austens Stolthet och fördom som sin följeslagare måste hon försöka ta reda på vad hennes man är inblandad i. Och hon måste välja om hon ska vara förnuftig, eller om hon ska våga följa sitt hjärta.

Arabella är en medryckande och modern romance med ett öga för historiska detaljer. Den första delen i serien Sidensystrar som utspelas i den nordiska societeten under 1800-talets början.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emil Johansson
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
12h 41min
Sidor e-bok:
337
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-10
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113120454
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113120447

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)