Ariel - Det skimrande stjärnhalsbandet

- Disney

Betyg 4.8
1h 4min
Disneyprinsessor
bookCoverFor

Beskrivning

En stjärna, ett snäckskal, en önskan ...
Ariels systrar har gett henne en vacker present – ett skimrande stjärnhalsband! Ariel ser fram emot att ha det på sig på den kungliga konserten. Men när konsertens stjärna – en ung flicka som heter Laurel – plötsligt försvinner är det upp till Ariel och hennes vänner att hitta henne. Ariel letar både uppe på land och nere under ytan och upptäcker snart att en hemlig legend kan vara nyckeln till att få Laurel att återvända hem igen.

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emma Ericson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
1h 4min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-24
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726830859

© Saga Egmont (Ljudbok)