Arrangemanget- Michaela Winglycke

Betyg 4
12h 14min
421 Sidor
Advokatbyrån Edbladh
bookCoverFor

Beskrivning

Dahlia har nyligen tillträtt tjänsten som biträdande jurist på en advokatfirma i Stockholm. Samtidigt som hon försöker finna sig till rätta på den nya arbetsplatsen brottas hon med skuggor ur sitt förflutna. När den höggravida Julie plötsligt dyker upp på kontoret och påstår att någon är ute efter hennes ofödda barn blir det Dahlia som får ta hand om henne. En kort tid därefter försvinner Julie spårlöst.

Dahlia lyckas inte släppa tanken på den desperata kvinnan och börjar göra egna efterforskningar. Ju mer hon nystar Julies liv desto närmare kommer hon sanningen, och desto mer ökar hotet mot henne själv.

”Advokatbyrån Edbladh” är en ny serie av Michaela Winglycke. Den utspelar sig i Stockholm och i fokus står den lilla advokatbyrån Edbladh, som främst sysslar med brottmål och familjerätt.

Michaela Winglycke har en kandidatexamen i socialpsykologi och en juristexamen. I dag arbetar hon som biträdande jurist på en advokatbyrå i centrala Stockholm. Hennes båda utbildningar speglar hennes intressen: mänskliga relationer och juridik.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
12h 14min
Sidor e-bok:
421
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-07
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003162
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003179

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)