Arton grader minus

- Stefan Ahnhem

Betyg 4.2
20h 6min
512 Sidor
Fabian Risk
bookCoverFor

Beskrivning

Den tredje boken om Fabian Risk.

En bil kör ut över kajkanten i Helsingborgs hamn efter en våldsam biljakt. Allt pekar på att det var en olycka, men när föraren, en it-entreprenör som gjort sig en förmögenhet på mobilspel, obduceras visar det sig att han redan varit död i två månader då han hållits nedfryst.

Det är vår och nästan två år har passerat sedan händelserna i Offer utan ansikte. På Helsingborgs kriminalavdelning har det varit ovanligt lugnt. Fabian Risk har kunnat ägna det mesta av sin energi åt att lappa ihop sin familj. Men även om varken han eller någon av hans kolleger skulle säga det högt börjar de bli uttråkade, och när det märkliga fallet med den nedfrusna miljonären landar på deras bord känner de alla samma sak: Äntligen händer det något.

Rakt över sundet har Dunja Hougaard tvingats ta på sig uniformen igen i sitt nya jobb som ordningspolis i Helsingör. Men när en hemlös utsätts för en så pass brutal misshandel att han avlider kan hon inte hålla sig från att dra igång en egen utredning där spåren snart leder till Helsingborg.

Fabian och hans team kämpar mot klockan i en utredning där ingenting visar sig vara som det ser ut. Snart vågar han inte längre lita på sitt eget omdöme, och finner de inte lösningen kommer snart nästa offer att hamna i frysen.

Arton grader minus är en gastkramande och suggestiv kriminalroman om jakten på en iskall mördare. Det är den tredje fristående delen i serien om Fabian Risk efter de internationella succéerna Offer utan ansikte och Den nionde graven.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

20h 6min

Sidor e-bok:

512

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-10-12

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176512623

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137149103

Vad andra tycker

Recensioner av Arton grader minus - Ljudbok, E-bok

Lite väl stora luckor i historien och svårförståeliga karaktärer. Framför allt är det synd att Roosmann läser så långsamt att 1,30 behövs för att få normal läshastighet.

Micael

Spännande

Therese

Så spännande

Åsa

Bästa serien på länge. Spännande 👍

Karin