Arvtagaren- Christopher Paolini

Betyg 4.6
37h 23min
936 Sidor
Arvtagaren
bookCoverFor

Beskrivning

Den magiskt spännande sista delen i serien om Eragon och Saphira!

Många månader av träning och strider har fört med sig både segrar och hopp, men också hjärtslitande förluster. Dessutom väntar fortfarande den svåraste utmaningen: de måste möta Galbatorix. Och när de gör det måste de vara starka nog att besegra honom. En andra chans existerar inte. Ryttaren och hans drake har kommit längre än någon vågat hoppas. Men kan de besegra den ondskefulla kungen och återinföra rättvisan i Alagaësia? Och till vilket pris?

För inte så länge sedan var Eragon, drakryttaren, inget annat än en bondpojke, och hans drake Saphira endast en blå sten i skogen. Nu vilar en hel civilisations öde på deras axlar.

"Arvtagaren" är den fjärde och sista delen i serien om Eragon och Saphira, som utkommit på över 40 språk och sålt i över 35 miljoner exemplar världen över. De är fantasyäventyr när de är som bäst, fyllda av mystik, drakar, alver, passion och strider mellan ont och gott!

Pdf på ordförklaringar finns att ladda ner på Bonnier Audios hemsida www.bonnieraudio.se

Uppläsare:
Översättare:
Ylva SpångbergLottie ErikssonNina Östlund
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

4

Tid ljudbok:
37h 23min
Sidor e-bok:
936
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-06-15
Förlag ljudbok:
Bonnier Carlsen
ISBN ljudbok:
9789179752750
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789163874642

Vad andra tycker

Recensioner av Arvtagaren - E-bok, Ljudbok

Bra

Viking

Blir bara bättre o bättew

Matias

Super bra bok

Jenny

Mycket bra

Per-Anders

En otrolig berättelse

Ja Vilken berättelse det varit, bland de bättre fantasy böcker man hört. Kan inte gå in på detalj på det jag önskat blev annorlunda utan att spoila, men jag ger ändå boken 5/5 för både berättare och uppläsare.

Marcus

Underbart den är precis så bra som vöntat

Maria

Den här sagan är det fantasi äventyr som jag någonsin har lyssnat på. Inget finns att klaga på. Människor, alver, dvärgar och Drakar

Kim