Strålkastare tack!

Betyg 4.8
3h 50min
123 Sidor
Athena
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Möt Athena: Döpt efter vishetens gudinna, tolv år, kompis, syster och aktivist. Hon startade Rädda Jorden-klubben när hon såg en hemsk film om polarisarna. Klubbens arbetsmaterial är ofta post-it-lappar och den viktigaste mötesregeln är att det måste bjudas på kladdkaka.

Nu i sexan är det mycket som snurrar: läxor, en massa snack om betyg och allt fix inför den traditionella luciashowen.

Men i år är showen i fara. Musikläraren har brutit båda armarna och det är oklart om showen blir av. Athena inser att det hänger på henne att fixa det här. Hon är ju luciashowens viktigaste person: konferencieren!

Rädda Jorden-klubben är också on fire, och nu vill de ändra skolans köttfria måndagar till KÖTTMÅNDAGAR! Ja, att det bara serveras kött på måndagar alltså, och vegetariskt alla andra dagar. Genialt, tycker de själva!

Vill du lyssna på fler berättelser om Athena? Då finns "Grattis världen, jag är här nu!" och "Hur svårt kan det vara?".

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Serie:

Del:

2

Tid ljudbok:

3h 50min

Sidor e-bok:

123

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-03-25

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178275724

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789178035939

Vad andra tycker

Recensioner av Strålkastare tack!

DET ÄR DEN BÄSTA BOKEN JAG LYSSNAT PÅÅÅÅ! Det är den bästa boken jag någonsin lyssnat på jag är helt besatt ända sen jag hittade Athena serien har jag lyssnat på alla böckerna minst en miljard gånger jag kommer aldrig att tröttna och jag hoppas att det snart kommer en nu bok jag skulle vilja ha alla böcker att ha hemma att lästas man jag har bara tills sista droppen och det är aldrig försent och om Elin Ek slutar med det hon gör så kommer jag att dö och bara så att du vet Elin Ek du gör världens bästa böcker så sluta aldrig med det för då kommer jag att dö Och Elin Ek bara så att du vet såväl du bäst och jag älskar dina böcker och jag hoppas någon gång att jag blir författare och en författare lika bra som du för du gör världens bästa böcker kom ihåg det

Nathalie

I love Athena, så coool ❤️❤️

Hedda/David

Den var väldigt bra, roligt att höra! Jag gillar den här boken! Jag vill att det ska komma 6, 7,8,9 och 10. 😎👍😍😜🖤💖💝💝💝😜😌😀😀😃🖤😃😀😀😎😜😎😎😎😝😋 Från Fridas dotter Olivia.

Frida

Jättebra bok 📖

Maj