Atlas : historien om Pa Salt

Betyg 4.5
21h 31min
754 Sidor
De sju systrarna
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Atlas: Historien om Pa Salt är den efterlängtade, avslutande delen av Lucinda Rileys fantastiska saga om de sju systrarna. Den tar med läsaren på en resa genom historien och runt hela världen och utgör ett oförglömligt slut på en internationell världssuccé.

De sju systrarna har samlats på båten Titan för att ta ett sista avsked av den mystiska far de alla älskade så djupt. Till allas förvåning valde Pa Salt att ge nyckeln till deras förflutna till den sjunde systern som äntligen hittats. Men för varje sanning som avslöjas uppstår en ny fråga. Systrarna tvingas inte bara inse att de knappt kände sin far, de måste dessutom acceptera att hans sedan länge begravda hemligheter fortfarande kan få konsekvenser för deras liv.

Uppläsare:

Översättare:

Gabriella AnderssonMia Ruthman

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

8

Tid ljudbok:

21h 31min

Sidor e-bok:

754

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-05-11

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180060530

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180060523

Vad andra tycker

Recensioner av Atlas : historien om Pa Salt -
Ljudbok, E-bok

Alldeles för lång och omständlig - de andra böckerna om systrarna var mycket bättre

Eva

Som jag väntat. Saknade ganska snart en resumé då det varit några år sen böckerna kom ut och nu blev det mycket folk att hålla reda på. Har googlat någon sorts skriftlig samman fattning på svenska och engelska men förgäves. Hade varit stort mervärde att boken börjat med en inläst sammanfattning. Fantastisk historia som kräver att man har koll på de andra böckerna.

Lena

Fantastiskt! Och nu kommer jag börja från början och lyssna på alla systrarnas berättelser igen 😍

Irene

Bra har tyckt om alla böckerna om systrarna men det var alldeles för många namn i den här boken. Jag hade också svårt att komma ihåg allt om systrarnas olika historier. Lite för larvigt slut.

Angelica