Att bära sig själv- Peter Jöback, Leif Eriksson, Martin Svensson och mer

Betyg 4.2
8h 10min
250 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Peter Jöback artist, skådespelare och regissör berättar för första gången om sitt liv i scenens tjänst, och om en pojke vars barndom slogs i spillror.

På ett rehab utanför London tvingas den då 35-årige Peter att konfrontera sig själv. Det blir uppenbart att missbruket är symptom på något annat. Pusslandet leder honom tillbaka till barndomshemmet, trettonrumsvillan i Täby, där Peter växte upp med den sex år äldre brodern, pappan en alkoholiserad entreprenör, och mamman en före detta nattklubbssångerska som fått ge upp sina drömmar.

Peter lär sig tidigt att det finns saker som ska förtigas. Sådant som är skamligt och förbjudet. När föräldrarna har fullt upp med att lappa ihop sig själva finner Peter ett sammanhang och en familj på teatern då han som elvaåring tas upp i en ensemble. Teatern blev hans värld, men det var en vuxenvärld och en fantasivärld.

I ATT BÄRA SIG SJÄLV berättar Peter Jöback för första gången heltäckande och ocensurerat om hur den knubbiga pojken med den sensationella sopranen lyckas bli en av Sveriges största artister, trots sitt bagage av mörka familjehemligheter, skuldkänslor och skam. Det är en självbiografi om att komma till insikt och försoning men också en lustfylld kärleksförklaring till livet med musiken.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
8h 10min
Sidor e-bok:
250
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-25
Förlag ljudbok:
Bookmark Förlag
ISBN ljudbok:
9789189298958
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789189298941

© Bookmark Förlag (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)