Att leva ett rikt liv- självhypnos

Att leva ett rikt liv- självhypnos

Beskrivning av boken

Att leva ett rikt liv- självhypnos

Denna självhypnos kommer att hjälpa dig att skapa en positiv och generativ attityd till ditt liv, ett självklart överflöd av kärlek, god fysisk och psykisk hälsa, hållbar och hälsosam relation till dig själv och andra och ett hållbart överflöd med pengar i ditt liv

Syftet med denna självhypnos är att hjälpa dig att komma förbi dina begränsningar, blockeringar för att du ska kunna skapa ett rikt och hållbart liv, redan i dag - oavsett ditt nutida

med hjälp av att du gör denna självhypnos, kommer du att kunna se och uppleva att du redan lever i en värld som har överflöd och att det är tillgängligt för dig och andra på denna jord.
Det överflöd som finns i världen och att den är till för dig, för att du ska kunna skapa ett liv med genuin kärlek, god fysisk och psykisk hälsa, hållbar och hälsosam relation till dig själv och andra och ett hållbart överflöd med pengar i ditt liv

Du kommer att förstå att du förtjänar att ha rikedom i alla områden i ditt liv - alla -

Du kommer du att uppskatta allt som du redan gör och har i ditt liv - du kommer kunna vara genuint tacksam för det som redan har skapat och har här och nu och i och med det kommer du att kunna ta dig till din nästa nivå – du kommer att skapa en ny arena i ditt liv, där du kommer att kunna växa som människa och för varje steg du tar i ditt liv kommer att vara i den riktningen som skapar genuin kärlek, god fysisk och psykisk hälsa, hållbar och hälsosam relation till dig själv och andra och ett hållbart överflöd med pengar i ditt liv.

Du kommer förstå ditt inre och yttre värde och iochmed det, kommer du att skapa och leva ett rikt liv - du är skaparen och du är värdefull.

Alla dina genuina talanger kommer att kraftsättas, allt som finns i dig, kommer att bli synligt - och i ockmed det kommer du att kunna använda din inre kraft, som finns i dig - den dagen som du föddes och kanske långt innan det.

Hur det än är med den saken, så kommer du att uppleva och leva ditt liv på ett sätt som kommer att skapa rikedom i alla områden i livet - och du älskar det - och livet.

Annalena Mellblom Lindroos leder dig mästerligt in i hypnosens värld, in i ditt undermedvetna där du skapar medvetnehet om din rikedom, oavsätt ditt nutida utgångsläge.
Denna självhypnos kan du använda på fler olika sätt, ta det som hjälper dig:
- När du är aktiv under dagen
- När du vill vila
- När du sover

Tid: 48.20 min

"Alla framgångsrika människor tränar sig dagligen mentalt och medvetet planterar framgångssuggestioner i sitt undermedvetna" Annalena Mellblom Lindroos

Vad andra tycker

Recensioner av Att leva ett rikt liv- självhypnos