Att tämja en tigrinna

Att tämja en tigrinna

Beskrivning av boken

När Durstan Hayle ser Lady Lorinda för första gången blir han chockad. Hennes utmanande entré på maskeradbalen gör honom mållös, och inte på ett bra sätt. Lady Lorinda är mycket vågad för sin tid. Hon är modig, vild och urbota trött på alla sina friare. När Lady Lorindas far förlorar en vadslagning blir han satt i skuld och tvingas sälja sina tillgångar. Durstan Hayle köper upp skulden och friar därefter till Lorinda. Han ser det som en utmaning att tämja den vilda kvinnan och skyr inga medel för att uppnå sina mål. Vad han inte vet är att Lorinda smider sina egna planer ...

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Vad andra tycker

Recensioner av Att tämja en tigrinna