Av jord är du kommen- Mikael Bergstrand

Betyg 4
14h 58min
425 Sidor
Leyla Abdallah
bookCoverFor

Beskrivning

En iskall vinter har lamslagit Malmö. Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordat kvinnohärbärge och ger henne fria händer att skriva en bok om stadens hemlösa och utslagna. Leyla blir djupt engagerad i projektet.

När en känd heroinist hittas död i sin knarkarkvart avskriver polisen det som en överdos. Men Leyla misstänker att något annat ligger bakom. Snart påträffas en uteliggare död, med en makaber dikt skriven i sin panna, och det står klart att en seriemördare härjar i staden. Dikten aviserar fler mord och polisen tvekar inte att dra igång en omfattande mördarjakt mitt i julruschen. Samtidigt kämpar Leyla på sitt håll mot klockan för att stoppa förövaren. Till slut står hon öga mot öga med mördaren.

Av jord är du kommen är den tredje spännande delen i serien om journalisten Leyla Abdallah. Lyssna även på Doft av hämnd och Låt barnen komma till mig!

Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
14h 58min
Sidor e-bok:
425
Språk:
Svenska
Utgiven:
2009-12-18
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789185771851
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789176290026

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)