Äventyr i Paris

Äventyr i Paris

Beskrivning av boken

Lady Corinna Vernon reser till Paris hals över huvud för att undkomma sin tyranniska faster. Men hennes äventyrslystnad leder henne på avvägar i en värld av intriger, som hon inte kan överblicka. Varför är den elegant världsmannen, hertigen av Milverton, så intresserad av den sexåriga Pierre och hans engelska guvernant? Fascinerad av det lysande societetslivet i Napoleon III:s Frankrike kämpar Corinna för att dölja sin verkliga identitet och den passionerade kärlek som hon inte kan motstå...

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Äventyr i Paris