Avgrundens änglar- Magnus Nordin

Betyg 4.1
6h 46min
188 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Vid ett kafébord inne i stadens galleria. Det var där hon sågs vid liv sista gången. Julia. Historien som rullas upp är lika mörk som brutal och den är en del av vårt samhälle.

Louise Hjelm är kriminalinspektör i staden. Det blir hennes sak att lösa fallen med de försvunna unga kvinnorna. För de är flera. Ett olöst fall kastar en mörk skugga över staden och polisen har inga spår, inga ledtrådar.

Men det är fler som engagerar sig i övergreppsbrotten och försvinnandena. Gymnasieläraren Molly Zetterholm tar saken i egna händer när hon samlar några unga människor kring sig. Genom aktioner skipar rättvisa på sitt sätt. Alice är en av Mollys änglar. Hon är på flykt och i Mollys aktionsgrupp finner hon en fristad.

När Magnus Nordin är tillbaka med en ny spänningsroman griper svärtan och våldet tag. Verkligheten bakom chatsidornas fasader är allt annat än vacker. Unga flickor söker bekräftelse, eller till och med kärlek och blir lättlurade offer för män som förgriper sig, män som våldtar. Och det händer här och det händer nu.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
6h 46min
Sidor e-bok:
188
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-03-21
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176514740
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789163876752

© Bonnier Carlsen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Avgrundens änglar - E-bok, Ljudbok

Otroligt bra och snyggt skriven bok! Lite svårt att förstå i början men det är det som är så coolt med denna bok, man förstår sakta med säkert sambandet mellan alla delar av boken. Rekommenderar starkt! Bra uppläsning också, jag förstod lätt vilken karaktär som pratade i dialogerna.

My