Bali, bullar och bröllop

- Tove Höglund

Betyg 4
10h 22min
354 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Candice har bott på Bali de senaste åtta åren, där hon hittat en gemenskap och fått levnadslusten tillbaka. Tillsammans med sambon Vince går hon på AA-möten och försöker göra upp med sitt förflutna som alkoholist. Men trots att livet känns nästintill perfekt är det en sak som fortfarande tynger henne – den trasiga relationen till dottern Majken och barnbarnet Lina.

Hemma i Sverige är 26-åriga Lina på väg att hoppa av studierna. Hon är mitt i en ångestfylld period som inte blir bättre av mammans höga krav på henne. Majken i sin tur tampas också med sin höga ambitionsnivå och perfektionism, och är nära på att tappa bort sig själv.

Det är när de tre kvinnorna är mitt uppe i sina egna problem som de börjar reflektera över det som varit. Det som börjar som en oskyldig vänförfrågan blir snabbt en inbjudan för att komma på besök på andra sidan jordklotet. Men hur kommer man tillbaka från ett tjugoårigt svek?

“Bali, bullar och bröllop” är en berättelse om försoning, familj och Bali. Om att det aldrig är för sent att hitta tillbaka till människor som man har varmt om hjärtat.

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 22min
Sidor e-bok:
354
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-02-28
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003636
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003643

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)