Balsam för själen

Balsam för själen

Beskrivning av boken

Nykära Bella och nyligen dumpade Lisette är ägarna av en frisörsalong mitt i centrala Kungsbacka. För att läka sitt brustna hjärta ger sig Lisette ut i världen av nätdejting och blir snabbt charmad av Jonathan. Samtidigt träffar hon upprepande gånger på sin tonårsförälskelse Anton. Han som under en kväll för många år sedan både fångade och krossade hennes hjärta. Är det slumpen eller ödet som för dem samman och kan hon släppa sina sårade känslor och åter låta honom komma in i hennes liv?

Under tiden som Bella stöttar sin väns sökande efter ny kärlek fördjupar hon själv relationen med pojkvännen Casper. Det är dags att träffa hans mamma Margaretha vilket leder till att Bella kastas in i ett oväntat familjedrama. När hela historien uppdagas för Bella befinner hon sig plötsligt ofrivilligt i centrum av allt. Motvilligt förstår hon att om hon inte hanterar situationen på rätt sätt kan den potentiellt betyda slutet på hennes och Caspers relation.

"Balsam för själen" är en härlig feelgood-roman om vänskap, kärlek och familjerelationer, och är första delen i Sjöallén-serien.

Ida Fryklund är en svensk författare som är uppvuxen på västkusten. Hon har länge arbetat som marknadsförare men har haft författardrömmar sedan barndomen. 2021 släpptes äntligen hennes feelgood-debut "Gårda Brygga: Med handen på hjärtat". "Balsam för själen" är hennes tredje roman.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Balsam för själen