Bara du och jag / Förtrollad av dig / Bröllopsdejten

Bara du och jag / Förtrollad av dig / Bröllopsdejten

Beskrivning av boken

Bara du och jag
Kelly lever för sina två små pojkar och satsar allt på sitt jobb. Män och så kallad kärlek har hon fått nog av. Men det är förstås något speciellt med hennes chef, Jason Knight. Inte bara låter han bli att ducka när hon avfyrar sina sylvassa kommentarer, han låter henne också känna på hur härligt livet kan vara. Under en jobbresa till New York ställs allt på sin spets. Ska Kelly våga öppna sitt hjärta?

Förtrollad av dig
Iona MacCabe har blivit av med tjugofem tusen pund, och dem ska hon ha tillbaka till varje pris. Om hon så måste göra inbrott. Vad hon inte planerat är att bli bortförd på kuppen – av en muskulös fotomodell med skäggstubb och förtrollande doft. Iona skälver av beröringen och slukas av hans sexiga blick. Den här mannen får henne helt ur balans ...

Bröllopsdejten
Nate Mackenzie behöver en låtsasflickvän! Hans vänner ska gifta sig och han kan absolut inte komma ensam till bröllopet. Han sluter därför ett avtal med den sexiga Saskia Bloom, som gör research för en nätdejtingsajt. Hon får statistik och han får en kravlös dejt. Men snart blir det svårt att veta vad som är spel och vad som är äkta.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Bara du och jag / Förtrollad av dig / Bröllopsdejten