Bara en liten flicka- Linda Watson-Brown, Scarlett Jones

Betyg 4.4
6h 31min
211 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Bara en liten flicka

Scarlett är bara åtta år när hon börjar bli utnyttjad och misshandlad av sin egen pappa. Vardagen blir en mardröm, en värld som hon bara kan fly från i sina tankar. Lilla Scarlett drömmer om en tid när hon kan bli fri. Då möter hon Ed.

Ed är en ung man som övertygar fjortonåriga Scarlett om att hans vän är intresserad av henne. Till slut går hon med på att följa med Ed hem. Men där finns ingen vän som väntar på henne. I stället väntar ännu ett helvete.

När Scarletts liv slits sönder av ett våldsamt gäng som utnyttjar henne sexuellt, börjar Scarlett tro att det är så här hennes liv ska vara. Kommer hon att hitta modet att konfrontera de som skadar henne och att söka rättvisa?

Översättare:
Sara Hemmel
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
6h 31min
Sidor e-bok:
211
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-08-01
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789189359635
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789189359628

Vad andra tycker

Recensioner av Bara en liten flicka - Ljudbok, E-bok

En otroligt fruktansvärt berättelse, men ack så viktig att berätta. Boken borde var inkluderad som skolmaterial och en del i undervisningen då ämnet är så viktigt. Uppläsaren mycket bra.

Alexandra

❤️

Marie

Bra bok! Gripande berättelse men tyckte inte att uppläsaren passade till just den här historien.

Josefin

Tacksam för din otroligt viktigt bok, fruktansvärt historia din och hemskt att veta att såna fruktansvärda saker händer fortfarande och överallt i världen men som du skriver sällan tas på allvar, hoppas din bok når alla dessa drabbade flickor i världen så de vet att det finns hopp om de vågar prata om detta. Stolt över dig!

Ximena

Mycket sevärd

Sanna

Fruktansvärt! Väldigt bra bok men att detta kan hända 😭

Jennie

När det är som värst blir det bara värre. För mej som inte blivit utsatt känns det ibland som en påhittad ondskefull mardröm. Styrka till alla som är och har varit med om detta.

Marie

Såå bra

Selma

Bra och spännande

Sanna Hallberg

Gripande

Pernilla

Herregud så hemskt. Finner inga ord , men att män är onda , den saken är klar. Monster. Olika kulturer krockar och bör sluta att blandas . 😢🙏 .

Tytti

En väldigt gripande bok

Susanne

Väldigt gripande

Gunilla

Otroligt gripande

Susanne

Ledsen att skriva det men jag känner sånt hat mot dessa män och deras så kallade religon. Vilka sjuka människor!

Jenny