Bara för en stund- Theréze Ingmarson

Betyg 3.4
6h 46min
183 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Alex har lämnat sin trygga hamn, stallet, djuren och huset i skogen där hon bor, och flyttat in till stan över sommaren. Hennes mamma är sjuk och Alex har lovat att ta hand om hennes affär medan hon ligger inlagd på sjukhus. Ansvaret för huset och djuren har hon lämnat över till Petra som gått med på att bo där medan hon är borta.
Petra behövde lämna stadslivet och sin familjesituation, och att passa ett hus ute på landet passar henne perfekt just nu. Vardagen mitt ute i ingenstans är inget hon är van vid men gårdens charm, och den snygga grannen Klas, tinar långsamt hennes hjärta. Men livet hon lämnat bakom sig är svårare att komma bort från än hon trott.
Samtidigt inser Alex att hon påverkas mer av livet inne i stan än vad hon först anat. Av en slump träffar hon Lasse och känslan som sveper genom henne är som ingen hon tidigare känt, men samtidigt som hon vill låta sig dras med av stämningen kan hon inte låta bli att känna sig rädd.

"Bara för en stund" är en fängslande relationsroman och utspelar sig i den svenska sommaridyllen.

Theréze Ingmarson (1976-) är en svensk författare från Kungsbacka. Hon debuterade med boken "Flugfiskarens dotter" 2015, bara ett par år efter att hon slutfört Skrivarakademins ettåriga skrivarlinje. Theréze bor nu med sin familj i Varberg och tillbringar sin fritid i stallet och ute i naturen.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
6h 46min
Sidor e-bok:
183
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-08-13
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726580037
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726580044

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)