Bara ett spel- Malin Thunberg Schunke

Betyg 3.7
8h 23min
285 Sidor
Esther Edh & Fabia Moretti

Beskrivning

Pengar, maktspel, svek och den stora drömmen om att lyckas

Ett exklusivt party på en yacht i Stockholms skärgård slutar i dramatik. Kort därefter kontaktar någon Eurojust i Haag och läcker hemlig information om grova brott i en känd fotbollsklubb i London. Spåren leder in i en värld av pengar, glamour och framgång, men när den svenska åklagaren Esther Edh och hennes italienska chef Fabia Moretti börjar att nysta i fallet ställs de mot mäktiga och skrupellösa motståndare. Vem är egentligen uppgiftslämnaren och vilka motiv har han? Bakom fasaden pågår ett dunkelt och livsfarligt spel med andras liv som insats.

En roman om makt, svek och girighet i en värld där brottslingar bara har en regel: att det inte finns någon regel. Det är samtidigt en drabbande berättelse om en stark vänskap och om den stora drömmen att lyckas. Och om hur längtan efter kärlek kan göra dig blind.

Bara ett spel är den tredje fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet. Malin Thunberg Schunke är docent i straffrätt och har arbetat som åklagare. Hon är född i Skövde men bor i Hannover och på Sardinien med sin familj. Hennes första bok Ett högre syfte belönades med Svenska deckarakademins debutantpris.
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
8h 23min
Sidor e-bok:
285
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-06-09
Förlag ljudbok:
Piratförlaget
ISBN ljudbok:
9789164234735
Förlag e-bok:
Piratförlaget
ISBN e-bok:
9789164243898

Vad andra tycker

Recensioner av Bara ett spel - E-bok, Ljudbok

Lite snopet avslut

Mitt i en mening

Hanna