Bara man é fantastisk: Eddie Meduza- Theodor Lundgren, Leila Bergendahl, Maritza Johansson

Betyg 4.1
6h 16min
Kändisbiografier
bookCoverFor

Beskrivning

På en scen någonstans i Sverige står en man och vrålar 'Kuken står!'. I innerfickan har han en bibel. Framför honom står ett hav av skrikande fans. Mannen är Eddie Meduza. Han var ett original som alltid gick sin egen väg. En multitalang med en oerhörd produktionstakt, som fullkomligt sprutade ur sig kassetter och sketcher. Men inom honom fanns också ett mörker som bottnade i en oerhört svår barndom och en livslång kamp mot alkoholen. 'Bara man é fantastisk' är en bok om en legend, om en älskad artist som slog publikrekord i folkparkerna och som fortfarande har hängivna fans i massor. Eddie Meduza var också avskydd, bannlyst på radion och hånad för sin musik. Hans riktiga namn var Errol Norstedt, och Eddie Meduza var bara en av hans olika sidor.

Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Del:

9

Tid ljudbok:
6h 16min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-19
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789177794721

© Lind & Co (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Bara man é fantastisk: Eddie Meduza - Ljudbok

Så fin bok❤️

Eddie

Mycket gripande historia om ett, faktiskt missförstått, musikaliskt geni. Hade ingen aning om hur uppväxten präglat honom. Bra uppläst av Fredde Granberg.

Christian

Så bra och väldigt rakt och personligt om än lite tragiskt vad en trasig barndom kan ställa till det☹️ det blev också många skratt 😁 Fredde var ett perfekt val som uppläsare 👍 Jag kommer rekommendera alla jag känner att lyssna på detta,

Susanne