Barbie - Dreamtopia

Barbie - Dreamtopia

Beskrivning av boken

Det är dagen före Chelseas födelsedag. Hon leker i trädgården med sina vänner när de plötsligt frågar vad hennes födelsedagsönskan ska vara! Chelsea vet inte vad hon ska önska sig och när hennes granne Otto retar henne och hotar med att själv blåsa ut hennes ljus och stjäla hennes önskan blir Chelsea orolig. Hon måste snabbt komma på vad hon ska önska sig. Kanske kan en kort resa till Dreamtopia ge henne en bra idé?

Följ med på fantastiska äventyr med Barbie och alla hennes vänner! Lös mysterier om hemliga dörrar, havsmonster och flaskpost, fånga skurkarna som hemlig agent, sjung i Barbies rockband, fira Chelsea’s födelsedag i Dreamtopia och flyg till tropiska stränder och nya planeter i avlägsna galaxer. Nu kör vi!

Mattels Barbie-docka är en modeikon, äventyrare och alla barns bästa vän. Sedan 1950-talet har hon inte bara varit en populär leksak i hem världen över, men hon har också varit stjärnan i flera böcker, filmer och TV-serier.

Barbies nya uppdrag är att inspirera barn att följa sina drömmar. En ny linje av dockor föreställer fantastiska kvinnliga förebilder så som handikappidrottaren Manasi Joshi, fotbollsspelaren Alex Morgan, Maya Angelou, Florence Nightingale och astronauten Sally Ride.

Barbie och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Vad andra tycker

Recensioner av Barbie - Dreamtopia