Barnmorskorna - HELA FÖRSTA SÄSONGEN- Kristin Rohman

Betyg 4.2
11h 36min
Barnmorskorna
bookCoverFor

Beskrivning

”Rana tycker att det är häftigt, något av det bästa med jobbet. Att en situation kan gå från dramatik, till panik, till total lycka och sedan till ett lugn. Allt inom bara några minuter. Ingen dag är den andra lik när man arbetar som barnmorska.”

I dramaserien ”Barnmorskorna” får du följa Rana, Lisen och Helen i deras vardag på Nya Södersjukhuset i Stockholm. Du får vara med på spännande förlossningar och träffa besvärliga ekonomer med sparkrav. Se konflikter mellan kollegor och flirtiga ögonkast. Följa drömmen om egna barn eller utmaningen att välja rätt väg i livet. Och kampen och viljan att orka. För i slutändan är det oslagbart– att ha ett yrke där du får vara med vid livets början.

Författare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 36min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-13
Förlag ljudbok:
Bazar Förlag
ISBN ljudbok:
9789180064408

Vad andra tycker

Recensioner av Barnmorskorna - HELA FÖRSTA SÄSONGEN - Ljudbok

En bra bok om hur livet på förlossningen kan se ut och hur privatlivet inte alltid är så lätt.

Emil

Superbra läsning 👍👍👍

Ebba

En av dom bästa böckerna jag har lyssnat på länge! Då jag själv jobbar inom vården så är den trovärdig i sin fakta. Jag har även född barn så ja min barnmorska och undersköterska kommer jag aldrig att glömma ! Så vill ni lyssna på en riktigt bra och gripande bok om hur livet på ett sjukhus verkligen går till så är denna bok rätt för det.

Camilla

Känns som en tonårsbok, upprepande

Noah

Great

Sophia

Otroligt bra! Verklighetsskildrande och mysig

Olivia